Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos oss! Här kan du läsa om de tjänster vi har lediga och som vi söker nya, engagerade medarbetare till.

Säljare Elhandel

Delar du vårt intresse för energibranschen och är nyfiken på att lära dig mer? Vi söker dig som trivs i mötet med kunder och har lätt för att skapa kontakt och goda långvariga relationer. Rekryteringen hanteras av Your Talent - läs mer och ansök om tjänsten som Säljare här.

Business Controller

Är du självständig, kommunikativ, ifrågasättande och noggrann? Vi söker dig som kan fungera som länk mellan finans, sälj, marknad och som kan stötta med relevant ekonomisk information för att skapa effektivitet och lönsamhet. Rekryteringen hanteras av Your Talent - läs mer och ansök om tjänsten som Business Controller här.

Portföljförvaltare

Har du ett stort kommersiellt intresse av finans- och/eller energibranschen och trivs med att arbeta både operativt och strategiskt? Nu söker vi dig som vill arbeta i en affärsnära funktion där du får goda möjligheter att påverka bolagets framtida utveckling. Rekryteringen hanteras av Your Talent - läs mer och ansök om tjänsten som Portföljförvaltare här.

Planeringsingenjör med inriktning El

Är du analytisk och har lätt för att samarbeta och samordna? Vi söker nu en Planeringsingenjör som i huvudsak ska ansvara för planering och beredning av våra elarbeten samt att ledningars förläggning utförs och dokumenteras på ett korrekt sätt. Läs mer om tjänsten och ansök här.

Öppen ansökan

Om det inte finns några lediga tjänster för tillfället som passar din profil, är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till oss på ansokan@varbergenergi.se

Välkommen med din ansökan!