Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos oss! Här kan du läsa om de tjänster vi har lediga och som vi söker nya, engagerade medarbetare till.

Försäljningschef Affärsområde Marknad och energihandel

Som Försäljningschef för vårt Affärsområde Marknad och energihandel kommer du att vara med och påverka Varberg Energis framtida affärsmodell där fokus ligger på tillväxt. Din roll innefattar budget och personalansvar för 10 personer vilka arbetar framförallt mot B2B men även mot B2C inom produktområdena Elhandel, Gashandel, Fjärrvärme, Energioptimeringstjänster, IT-tjänster, Stadsnät, Solcellspaket och Laddinfrastruktur.
Läs mer om tjänsten och ansök här.
 

Enhetschef Produktion och Distribution

I din roll som Enhetschef ansvarar du för drift och underhåll för samtliga anläggningar inom fjärrvärme och el samt distributionsanläggningar för fjärrvärme och gas. Du arbetar både operativt som strategiskt och tjänsten förutsätter ett aktivt arbete och deltagande för att säkerställa att driften för anläggningarna drivs enligt uppsatta mål. Det är en bred och varierad tjänst där du förväntas vara synlig i verksamheten samtidigt som du har budget-, personal- och arbetsmiljöansvar.
Läs mer om tjänsten och ansök här.

Drifttekniker fjärrvärme

Vi söker nu en Drifttekniker inom området fjärrvärme. Är du en person med driv som är intresserad av utveckla drift och underhåll - då kan du bli vår nya kollega inom Affärsområde Energi. 
Läs mer om tjänsten och ansök här

Energimontör

Vi söker nu en energimontör till mätenheten inom Affärsområde Elnät. Är du som person initiativrik och kan jobba självständigt samt har en god förmåga att kommunicera?
Läs mer om tjänsten och ansök här

 

Öppen ansökan

Om det inte finns några lediga tjänster för tillfället som passar din profil, är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till oss på ansokan@varbergenergi.se

Välkommen med din ansökan!