Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos oss! Här kan du läsa om de tjänster vi har lediga och som vi söker nya, engagerade medarbetare till.

Verksamhetsutvecklare

Har du erfarenhet från verksamhetsutveckling och god förståelse för förändringsprocesser och människans roll i verksamheter? Då kan du vara  med och skapa vår framtid!  Rekryteringen hanteras av Your Talent - här kan du läsa mer om tjänsten som Verksamhetsutvecklare.

Digital Verksamhetsutvecklare

Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Vi söker nu en Digital utvecklare för effektivisering och automatisering av rutiner och processer som tidigare har varit manuella. Rekryteringen hanteras av Your Talent - här kan du läsa mer om tjänsten som Digital Verksamhetsutvecklare.

Energimontör

Är du som person initiativrik och kan jobba självständigt samt har en god förmåga att kommunicera? Vi söker nu en Energimontör till mätenheten inom Affärsområde Elnät. Här kan du läsa mer om tjänsten som Energimontör.

Säljare IT/Fibernät

Har du ett genuint intresse för att prata med kunder, då kan det här vara tjänsten för dig. Vi söker nu en positiv, nyfiken och noggrann lagspelare som vill vara en del av ett härligt team. Här kan du läsa mer om tjänsten som Säljare.

Säljare Elhandel

Delar du vårt intresse för energibranschen och är nyfiken på att lära dig mer? Vi söker dig som trivs i mötet med kunder och har lätt för att skapa kontakt och goda långvariga relationer. Rekryteringen hanteras av Your Talent - här kan du läsa mer om tjänsten som Säljare Elhandel.

Business Controller

Är du självständig, kommunikativ, ifrågasättande och noggrann? Vi söker dig som kan fungera som länk mellan finans, sälj, marknad och som kan stötta med relevant ekonomisk information för att skapa effektivitet och lönsamhet. Rekryteringen hanteras av Your Talent - läs mer och ansök om tjänsten som Business Controller här.

Portföljförvaltare

Har du ett stort kommersiellt intresse av finans- och/eller energibranschen och trivs med att arbeta både operativt och strategiskt? Nu söker vi dig som vill arbeta i en affärsnära funktion där du får goda möjligheter att påverka bolagets framtida utveckling. Rekryteringen hanteras av Your Talent - läs mer och ansök om tjänsten som Portföljförvaltare här.

Öppen ansökan

Om det inte finns några lediga tjänster för tillfället som passar din profil, är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till oss på ansokan@varbergenergi.se

Välkommen med din ansökan!