Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos oss! Här kan du läsa om de tjänster vi har lediga och som vi söker nya, engagerade medarbetare till.

Försäljningschef 

Vill du  vara en viktig pusselbit i Varbergs starka tillväxt och framtida utveckling? Som försäljningschef hos oss får du vara med och kontinuerligt utveckla affärerna, coacha medarbetarna och skapa en miljö där kreativitet, entreprenörskap och nya lösningar gör att vi utvecklas. I denna rekryteringen samarbetar vi med Your Talent.
Länk till mer information och ansökan om tjänsten som Försäljningschef (öppnas i nytt fönster)

Säljledare Fjärrvärme

Vi söker nu en Säljledare för fjärrvärmeaffären som ska ansvara både för befintliga kunder och anslutning av nya kunder till fjärrvärmenätet i vår kommun. Det är meriterande om du har förståelse för både elnät och fjärrvärmenät på både lokal och nationell nivå då det stärker dig i din kundkommunikation. Du är noggrann, strukturerad och nyfiken på framtidens energisystem.
Läs mer och ansök om tjänsten som Säljledare Fjärrvärme

Systemspecialist, IT-kommunikation

Har du goda kunskaper och erfarenhet inom IT-kommunikation och IT-infrastruktur och ser utveckling som något positivt? Vi söker nu en Systemspecialist där fokus i tjänsten är att arbete med teknik och drift av vårt stadsnät - net@seaside. Läs mer och ansök om tjänsten som Systemspecialist

Öppen ansökan

Om det inte finns några lediga tjänster för tillfället som passar din profil, är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till oss på e-post ansokan@varbergenergi.se

Välkommen med din ansökan!