Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos oss! Här kan du läsa om de tjänster vi har lediga och som vi söker nya, engagerade medarbetare till.

Eltekniker

Vill du bli en del av vårt team på Affärsområde Elnät? Vi söker en eltekniker som kan vara med vid ombyggnation av befintligt och nya ledningsnät och erbjuder nu därför en viktig roll i vårt team.

Läs mer och ansök om tjänster som Eltekniker. 

Ingenjör inom elkraft - Elnätsplanering

Vi söker en planeringsingenjör till affärsområdet elnät. I rollen ansvarar du i huvudsak för den övergripande planeringen av utbyggnaden och förändringen i vårt ledningsnät. Du kommer att vara delaktig i hela processen, från initiala analyser och riskbedömningar till att föreslå och genomföra åtgärder för att säkerställa en effektiv och pålitlig elförsörjning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Effektiv.  Läs mer och ansök om tjänsten som Ingenjör inom elkraft.

Ingenjör inom elkraft - Drift och underhållsingenjör

Som Drift- och Underhållsingenjör inom affärsområdet elnät blir du en nyckelperson i vår strävan att säkerställa en pålitlig och effektiv elförsörjning för samhället. Dina ansvarsområden inkluderar bland annat: Planering av underhåll, Teknisk Support, Driftsledning och Samordning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Effektiv.  Läs mer och ansök om tjänsten som Ingenjör drift och underhåll.

Drifttekniker

Som drifttekniker kommer du främst att arbeta med fjärrvärmeproduktion. Rollen innebär att ta hand om drift och underhåll av produktionsanläggningarna hos Varberg Energi samt att hantera distributionen av fjärrvärme. Din huvudsakliga uppgift blir att övervaka produktionsprocessen genom datoriserade styrsystem och att genomföra nödvändigt underhåll. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Effektiv. Läs mer och ansök om tjänsten som Drifttekniker.