Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos oss! Här kan du läsa om de tjänster vi har lediga och som vi söker nya, engagerade medarbetare till.

Marknadsförare till AO Marknad

Har du eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, erfarenhet av digital marknadsföring eller grafisk formgivning och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift? Då har vi kanske jobbet för dig!  

Här kan du läsa mer och ansöka om tjänsten som vår Marknadsförare

Arbetsledare till Anläggning

Är du en erfaren arbetsledare med erfarenhet av anläggning som gillar planering, ledning och samarbete? Vill du vara med på Varberg Energis fortsatta resa? I så fall kan detta vara jobbet för dig! I den här rekryteringen samarbetar vi med Effektiv. Här kan du läsa mer och ansöka om tjänsten som vår Arbetsledare Anläggning  

Projektledare Dataanalys

Vill du göra skillnad på riktigt? Med hjälp av innovationskraft och nyfikenhet kan du vara med och digitalisera framtidens energimarknad. Det gör du genom att vara ansvarig för och leda vår utveckling av dataanalys baserat på data från kunder, interna system och produktionsanläggningar.  

Energimarknaden är i stor förändring och mitt i den förändringen har vi plats för dig!  I denna rekryteringen samarbetar vi med Your Talent. Här kan du läsa mer och ansöka om tjänsten som vår Projektledare Dataanalys.