Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos oss! Här kan du läsa om de tjänster vi har lediga och som vi söker nya, engagerade medarbetare till.

Anslutningsingenjör Elnät

Gillar du att ha mycket kontakt med kunder och installatörer och ta egna initiativ? Du kanske också är bra på att jobba självständigt och har en god förmåga att kommunicera med din omgivning? Vi söker nu en Anslutningsingenjör för vårt elnät, så då kanske detta är jobbet för dig?
Läs mer och ansök om tjänsten som Anslutningsingenjör Elnät

Key Account Manager

Vill du jobba i en positiv miljö med god stämning i ett försäljningsteam som delar intresset och drivet för att göra affärer? Vi söker nu en affärsdriven Key Account Manager med intresse av energimarknaden. I den här rekryteringen samarbetar vi med Your Talent.
Länk till mer information och ansökan om tjänsten som Key Account Manager (öppnas i nytt fönster)

Kranbilsförare/Anläggningsarbetare

Är du en person med stor ansvarskänsla, gillar att samordna och som tillsammans med ditt arbetslag ser till så att schaktarbeten utförs på ett säkert sätt? Vi söker nu en Kranbilsförare/Anläggningsarbetare, så detta kanske är jobbet för dig?
Läs mer och ansök om tjänsten som Kranbilsförare/Anläggningsarbetare

 

Öppen ansökan

Om det inte finns några lediga tjänster för tillfället som passar din profil, är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till oss på e-post ansokan@varbergenergi.se

Välkommen med din ansökan!