Om webbplatsen

Här har vi samlat information om webbplatsen och hur den fungerar. Här finner du även viktig information om tillgänglighet, cookies och hur vi hanterar personuppgifter.

Strukturen på webbplatsen

Vår webbplats är uppdelad i två delar - en Privat, där vi samlat allt under Tjänster som rör privatkunder, och en Företag där vi samlat allt under Tjänster som rör företagskunder och entreprenörer.

Övriga länkar i sidhuvudet är gemensamma. Under Kundservice hittar du kontaktuppgifter och annan nyttig information kring öppettider, flyttanmälan med mera. Under Om oss hittar du information om koncernen och all vår verksamhet. På Mina Sidor finns information om dina tjänster och avtal hos oss. Till Mina Sidor kommer du genom att logga in med Mobilt BankID.

Navigation

De vanligaste funktionerna, exempelvis Driftinformation, når du direkt från startsidan, men också via snabblänkar på landningssidor för de olika verksamheterna.

Du kommer vidare genom de menyer som finns på alla sidor. Pilar vid menyn visar om det finns undersidor, klicka på länken eller pilen för att navigera nedåt i menyn, välj att gå till en sida genom att klicka på namnet.

Teknisk information

Webbplatsen är byggd för att fungera bäst i nyare versioner av Internet Explorer, Firefox, Chrome och Safari. I äldre webbläsare, till exempel Internet Explorer 8, kan utseendet och funktionen påverkas.

Skärmupplösning

Vår webbplats använder responsiv webbdesign, vilket innebär att webbplatsen anpassar sig efter besökarens skärmstorlek. Syftet är att bland annat anpassa innehållet efter de allt mer mobila användarna och att du aldrig ska behöva scrolla i sidled. 

Textstorlek

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att trycka Ctrl+ för att öka textstorlek och Ctlr- för att minska. Justeringen slår igenom på alla webbplatser du besöker.