Anslut dig

Just nu bygger vi ut stadsnätet i hela Varbergs kommun som aldrig förr.

Om du är intresserad av net@seaside men ännu inte är ansluten, är du välkommen att kontakta någon av våra säljare.

Vill du veta om din fastighet är ansluten till net@seaside eller få mer information om hur du kan få net@seaside till din villa, kontakta någon av våra säljare.

 

Villaägare

Välj det som passar dig bäst - anslut din villa till net@seaside.

Du kan välja och vraka mellan fler än 200 kanaler - och flera tv-leverantörer - med allt ifrån populära filmkanaler, barnkanaler och kunskapskanaler till sport, action, dokumentärer och mycket mer. Med en anslutning till net@seaside kan du dess utom få billigare telefonräkningar och ett internet med hastigheten 1000 Mbit/s. Idag är vart tredje hushåll i Varberg anslutet till net@seaside!

När du ansluter din villa till net@seaside gör du en investering för framtiden. Men för att vi ska projektera, gräva, dra fiber och ansluta krävs det en liten insats av dig. För att en anslutning skall ske i ditt område behöver det finnas ett tillräckligt stort intresse hos villaägarna i ditt område för att en anslutning till net@seaside skall ske.

Fastighetsägare

Har du valt dagstidning till dina hyresgäster? Troligtvis inte…

Dina hyresgäster läser säkert den dagstidning de själva valt. Nu har du möjlighet att erbjuda dina hyresgäster samma valfrihet när det gäller tv, telefoni och Internet. Det vi pratar om är net@seaside – Varbergs öppna stadsnät.

Framtiden kräver högre kapacitet och bättre kvalitet när det kommer till tv, telefoni och Internet. Genom att ansluta din fastighet till net@seaside säkerställer du dina hyresgästers behov samtidigt som du framtidssäkrar din fastighet.

Du ansluter - hyresgästen väljer. När du investerar i en anslutning till net@seaside gör du ett smart och enkelt val. Du kontaktar oss och vi hjälper dig att dra in fiber i din fastighet. Resten är upp till din hyresgäst. Du ansluter fastigheten, din hyresgäst väljer och betalar för de tjänster som de vill ha. 

Nybyggnation

När man bygger är det mycket man skall tänka på. Vi har gjort det lätt för dig när det kommer till val av tv, telefoni och Internet. Med net@seaside får du hög kvalitet på dina tjänster samtidigt som du har en stor valfrihet.

Att anslutas till internet är en stor investering för din fastighet. kapaciteten i nätet är nästintill obegränsad och den är beredd på framtidens krav av högre kapacitet och bättre kvalitet för din tv, telefoni och Internet.

Vi vill finnas där du bygger
När en nybyggnation sker Varbergs kommun vill vi vara den som levererar tv, telefoni och Internet in till ditt hus.

Hyresgäst

Bor du i en hyresrätt som inte har net@seaside men gärna vill ansluta dig? Då måste du och de andra hyresgästerna i hyreshuset prata med fastighetsägaren om en anslutning. Funderar du på skillnaden mellan ett öppet och ett slutet stadsnät? Då kan du få mer information på vår sida för net@seaside.

Länk till net@seaside

Är fastigheten redan ansluten?
Om det är så att den fastighet som du hyr redan är ansluten men att du saknar uttag i din lägenhet. Kontakta då din fastighetsägare så att du kan ansluta dig till net@seaside.

Bostadsrättsägare

Skaffa framtidssäkra lösningar för din tv, telefoni och Internet. Genom att ansluta dig till net@seaside får du inte bara till gång till en mängd olika tv-kanaler, snabbt Internet och billig telefoni. Du gör även en värdefull investering i din bostadsrätt.

Äger du en bostadsrätt och är intresserad av att få net@seaside in till din bostad - kontakta din bostadsrättsförening eller samfällighet som i sin tur köper en anslutning. Prata även med styrelsen eller ordföranden i din förening för att ni skall kunna ansluta er. Ju fler som är med, desto lättare är det att koppla in din bostadsrätt.