Solceller ger dig ren energi

Solceller och solcellspaket ger dig möjligheten att göra ett hållbart och långsiktigt val för dig och din familj. Med solceller hemma kan du ta vara på solens strålar och göra din egen el - vi hjälper dig hela vägen.

Vem installerar solceller?

En vanlig fördom är att alla som installerar solceller på sina tak har ett stort tekniskt intresse och kunnande. Det kan vi slå hål på direkt. Vår vanligaste kund är en familj med helt varierande intresse och förkunskaper, men med en gemensam önskan att minska sina elkostnader och samtidigt göra något gott för miljön.

Med ett solcellspaket sparar du in dina elkostnader redan det första året genom att producera din egen el. Överskottsel säljer du tillbaka till elnätet. Vi hjälper dig med ett nyckelfärdigt paket anpassat till din fastighet och dina behov. Dessutom höjer du värdet på din bostad.

Med Varberg Energi som partner får du:

• Kvalitetssäkrade solcellspaneler och växelriktare.
• Installation och montage.
• Vi köper din el till extra förmånliga villkor.
• Inga dolda avgifter.

Genom att investera i egenproducerad solenergi får man, utöver ett aktivt val för miljön, en kalkyl för hur elkostnaderna kommer vara de närmsta åren.

Kalkylen visar i de flesta fall att man har en återbetalningstid på ca 10-15 år. Den beräknade livslängden på solpanelerna är ca 30 år, vilket betyder att du under de följande åren har gratis el.

 

Är du intresserad av att installera solceller?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Grön teknik

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det gäller installationer som påbörjats, betalats och slutförts tidigast 1 januari 2021. Mer om detta läser du på Skatteverkets hemsida.