Solceller ger dig ren energi

Solceller och solcellspaket ger dig möjligheten att göra ett hållbart och långsiktigt val för dig och din familj. Med solceller hemma kan du ta vara på solens strålar och göra din egen el - vi hjälper dig hela vägen.


Är du intresserad av att installera solceller? Fyll i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan solceller

 


Vem installerar solceller?

En vanlig fördom är att alla som installerar solceller på sina tak har ett stort tekniskt intresse och kunnande. Det kan vi slå hål på direkt. Vår vanligaste kund är en familj med helt varierande intresse och förkunskaper, men med en gemensam önskan att minska sina elkostnader och samtidigt göra något gott för miljön.

Med ett solcellspaket kan du redan första året spara in en stor del av dina elkostnader genom att producera din egen el. Överskottsel säljer du tillbaka till elnätet eller investerar i ett batteri - se Flex Batteri. Vi hjälper dig med en solcellsanläggning anpassad till din fastighet och dina behov som dessutom höjer värdet på din bostad.

Med Varberg Energi och våra partners får du:

  • Snabb leverans
  • Kvalitetssäkrade solcellspaneler och växelriktare
  • Installation och montage
  • Vi köper din el till förmånliga villkor
  • Inga dolda avgifter

 


Grön teknik för solceller och laddbox

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det gäller installationer som påbörjats, betalats och slutförts tidigast 1 januari 2021. Mer om detta läser du på Skatteverkets hemsida.