Kampanj A-hus

Med A-hus eget elstöd ingår en elpott som motsvarar husets beräknade uppvärmningskostnad under ett år.

Har du tecknat avtal med A-hus och är berättigad till A-hus elstöd, ingår en pott som täcker uppvärmningskostnaderna under ett helt år. För att kunna utnyttja elstödet behöver du i samband med inflyttning också teckna ett elhandelsavtal med Varberg Energi. Kontakta kundservice@varbergenergi.se  så hjälper vi dig.

Nedan hittar du ett utbud av nyttigheter som du kan behöva till ditt nya hus. Klicka in på respektive röd knapplänk om du vill läsa mer om tjänsterna. Vill du bli kontaktad kan du fylla i formuläret längst ned på sidan, så tar vi kontakt med dig.

Välkommen till A-hus och Varberg Energi!

hängande öppen spis med eld i ett kök i en toppstuga

Elavtal för alla

Med lång erfarenhet av förnybar el har vi elavtal för alla. Du kan snabbt och enkelt få hjälp med att välja det elhandelsavtal som bäst passar just dig och ditt hem. Ta reda på vilket av våra avtal som kan passa dig bäst.

Våra elavtal

Man sitter på gräsmatta lutad mot ett träd med en gul moped bredvid sig

Spara pengar på ditt hembatteri

Vår lösning Flex Batteri passar dig som har, eller funderar på att skaffa, ett hembatteri som kan laddas med dina solceller eller direkt från elnätet. Med ett hemmabatteri kan du även ta del av förmånliga stödtjänstintäkter.

Hembatteri

 

mor o dotter står vid bilen och laddar den samtidigt som flickan tittar i mammans mobil

Ladda för halva ditt elpris

Med vår lösning Flex Ladda kan du enkelt koppla upp din laddbox mot vår mobilapp och på så sätt ladda din elbil till halva elpriset.

Flex ladda

Villatak med solceller

Solceller ger dig ren energi

Om du har valt att installera solceller med en växelriktare från Solaredge så kan du enkelt koppla upp den mot Varberg Energis mobilapp och på så sätt följa din egen elproduktion.

Solceller

 

Kvinna sitter vid laptop och kollar samtidigt i sin mobiltelefon

Fiber i vårt öppna stadsnät

net@seaside är Varbergs öppna stadsnät där du kan välja på många digitala tjänster. Här råder det fri konkurrens - det är ingen operatör eller nätägare som bestämmer vad du ska få tillgång till. Istället låter vi flera olika, oberoende leverantörer konkurrera om tjänsterna.

net@seaside

Kvinnohänder med rött nagellack håller i tre ihopvikta filtar

Smart med fjärrvärme

Fjärrvärme är ett driftsäkert, enkelt och miljövänligt sätt att värma upp sin bostad eller fastighet på och som bygger på förnybar energi och resurser som annars skulle gå förlorade. Ju fler vi är som väljer en klimatsmart uppvärmningsform, desto bättre är det för vår jord. 

Så här funkar fjärrvärme

 


 

Vill du bli kontaktad?

Ja, så trevligt! Men först behöver vi veta lite mer om just dig. Fyll i uppgifter om dig och din fastighet nedan, så hörs vi inom kort.

 

Produktblad för A-hus kampanj som pdf

Här kan du ladda ner en utskriftsvänlig version där vi kortfattat presenterar de tjänster vi nämner på denna sida. 

Ladda ner produktblad


mobil som hålls aav en hand

Varberg Energi-appen

Med hjälp av Varberg Energi-appen kan du som är elhandelskund hos oss exempelvis följa när och hur mycket din elbil laddar, hur stora dina flexintäkter är och hur mycket överskottsel dina solceller producerar.

Det är flexibelt, smart och enkelt - ladda ner Varberg Energi-appen idag!

logotyp app store   logotyp google play

 


Nyfiken på Varberg Energi?

Vi har en tradition av engagemang och framåtanda som har många år på nacken. Redan i slutet av 1800-talet lades grunden till det som idag är Varberg Energi. Då startade den kände varbergaren Hugo Gerlach det första elverket i staden, men det skulle dröja ända till 1937 innan Varbergs stad tog över elverket och startade eldistribution i egen regi.

Resten är, som det heter, "historia" och den har fortsatt kantats av stor nyfikenhet och positiv vilja till att ligga långt fram i utvecklingen inom energibranschen. Och det fortsätter vi med!

Läs mer och lär känna oss bättre på sidan med viktiga milstolpar för oss och våra kunder.

Varberg Energi genom åren