2023-09-29

Vi byter bank

Under oktober månad 2023 byter Varberg Energi bank från Varbergs Sparbank till Nordea. Detta kommer att påverka dig som är mikroproducent hos oss och valt att få utbetalningar till ditt konto samt om du som kund betalat ett felaktigt belopp.

Du som är mikroproducent behöver därför anmäla ditt bankkonto via ”Mina Sidor” för att i fortsättningen få ersättningen utbetalad till ditt konto. Du kan registrera dina kontouppgifter redan idag på Mina Sidor

Det påverkar också dig som kund som betalat ett felaktigt belopp eller betalat dubbelt. För att kunna få pengarna åter till ditt konto behöver du anmäla ditt konto på Mina Sidor. Har vi inga registrerade kontouppgifter skickas en utbetalningsavi ut.

Logga in tryggt och säkert med BankID eller användarnamn/lösen.

Mina Sidor

Bakgrund till bankbytet

Varbergs kommuns tidigare bankavtal löper ut i höst. En ny upphandling har gjorts och resultatet av den är att kommunen byter bank från Swedbank till Nordea. Eftersom Varberg Energi ägs av Varbergs kommun genom Varberg Stadshus AB så kommer även Varberg Energi byta bank. Varberg Energi har inte tillgång till registret med utbetalningskonton, detta hanteras alltid av utbetalande bank. Har du inte möjlighet att logga in på Mina Sidor är du välkommen att besöka oss. Glöm inte ta med giltig legitimation. 

TVå kvinnohänder håller i och knappar på en mobiltelefon.