Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos oss! Här kan du läsa om de tjänster vi har lediga och som vi söker nya, engagerade medarbetare till.

Enhetschef Produktion och Distribution

I din roll som Enhetschef ansvarar du för drift och underhåll för samtliga anläggningar inom fjärrvärme och el samt distributionsanläggningar för fjärrvärme och gas. Du arbetar både operativt som strategiskt och tjänsten förutsätter ett aktivt arbete och deltagande för att säkerställa att driften för anläggningarna drivs enligt uppsatta mål. Det är en bred och varierad tjänst där du förväntas vara synlig i verksamheten samtidigt som du har budget-, personal- och arbetsmiljöansvar.
Läs mer om tjänsten och ansök här.

IT-tekniker

Vi söker dig med driv och starkt kundfokus både internt och externt, som tycker om att ge professionell service. Då du kommer behöva anpassa dig efter olika kunders behov ser du kommunikation som ett av de viktigaste verktygen där lyhördhet är en viktig färdighet. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. 
Läs mer om tjänsten och ansök här. 

 

Öppen ansökan

Om det inte finns några lediga tjänster för tillfället som passar din profil, är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till oss på ansokan@varbergenergi.se

Välkommen med din ansökan!