Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos oss! Här kan du läsa om de tjänster vi har lediga och som vi söker nya, engagerade medarbetare till.

Enhetschef

Har du erfarenhet av personalansvar och besitter goda ledaregenskaper? Som Enhetschef för våra Eltekniker ansvarar du också för utförandet av nybyggnation, drift och underhåll på vårt elnät samt vårt belysningsnät. Här kan du läsa mer och ansöka om tjänsten som Enhetschef.

Drifttekniker

Är du en person med driv som har ett stort tekniskt intresse och lockas av utveckla drift och underhåll, då finns jobbet här för dig! Rekryteringen hanteras av Effektiv - här kan du läsa mer och ansöka om tjänsten som Drifttekniker inom fjärrvärme.

Marknadschef

Som Marknadschef kommer du att leda vår försäljnings- och kundserviceorganisation samt marknadsavdelningen och vi söker nu dig som har ett antal års erfarenhet av liknande position i samma eller närliggande branscher. Rekryteringen hanteras av Finnvedens Executive - här kan du läsa mer om tjänsten som Marknadschef.

Verksamhetsutvecklare

Har du erfarenhet från verksamhetsutveckling och god förståelse för förändringsprocesser och människans roll i verksamheter? Då kan du vara  med och skapa vår framtid!  Rekryteringen hanteras av Your Talent - här kan du läsa mer om tjänsten som Verksamhetsutvecklare.

Digital Verksamhetsutvecklare

Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Vi söker nu en Digital utvecklare för effektivisering och automatisering av rutiner och processer som tidigare har varit manuella. Rekryteringen hanteras av Your Talent - här kan du läsa mer om tjänsten som Digital Verksamhetsutvecklare.

Säljare Elhandel

Delar du vårt intresse för energibranschen och är nyfiken på att lära dig mer? Vi söker dig som trivs i mötet med kunder och har lätt för att skapa kontakt och goda långvariga relationer. Rekryteringen hanteras av Your Talent - här kan du läsa mer om tjänsten som Säljare Elhandel.

 

Öppen ansökan

Om det inte finns några lediga tjänster för tillfället som passar din profil, är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till oss på ansokan@varbergenergi.se

Välkommen med din ansökan!