Seniormässan 2018

Kom till Seniormässan 2018

Årets Seniormässa går som vanligt av stapeln i Sparbankshallen i Varberg, denna gång på torsdag den 1 mars klockan 10.00-18.00.

Det finns numera många smarta produkter och lösningar för seniorer och här kan du kika runt bland utställare som visar dig det senaste inom deras respektive branscher. Under dagen kan du också se & lyssna på flera framträdanden av kända och okända ansikten på stora scenen, bland annat sångaren Christer Sjögren.

Vi på Varberg Energi finns förstås på plats i vår monter. Dit kan du komma för att ställa de där frågorna du funderat över, diskutera nya lösningar med våra kollegor eller bara ha en pratstund med oss.


Hur funkar det med fiber?

Vår kollega Sune Lindgren kommer att vid två tillfällen berätta om hur det fungerar med fiber - klockan 10.30-10.50 samt 12.30-12.50. Detta sker i en lokal som kallas "studion" och vi visar vägen från vår monter till denna lokal.

Sune kan "allt" om hur fiber fungerar i vårt stadsnät och här förklarar han hur nätet är uppbyggt, hur apparaterna fungerar och vilken nytta du kan ha av att ha detta i din villa eller annan fastighet.

Varmt välkommen!

 

Mer om Seniormässan här