Hitta laddstolpar för att ladda elbilen i Varberg | Varberg Energi

Vi gör det enkelt att ladda elbilen

Kör du elbil? Då kan du enkelt ladda elbilen i Varberg. Elen som du tankar i laddstolparna är givetvis vår förnybara el – VIVA.

Varberg Energi har arbetat med laddstationer under många år och vi har försett Varberg med att antal laddstationer under de senaste åren. 

Att använda laddstationerna är enkelt. Du behöver en laddsladd som passar till typ 2-uttag. Om din bil har typ 1-uttag finns det övergångar att köpa. Elen som du tankar i våra egna laddstolparna är givetvis förnybar el från vind, vatten och sol – VIVA. 

Det finns sex stycken publika laddstationer i centrala Varberg där du kan ladda elbilen.

Här hittar du laddstolparna: 

  • Hamnplan på Otto Torells gata – 4 uttag
  • Varbergs torg på Bäckgatan mittemot Sparbankens entré – 2 uttag
  • Sjukhusets parkering utmed Träslövsvägen – 8 uttag
  • Valen/Brukstorget, Birger Svenssons Väg 16E – 8 uttag
  • Tvååker vid Vårdcentralen vid Fogdevägen – 4 uttag
  • Tvååker vid Munkagårdsskolan – 8 uttag

Parkeringsplatserna vid laddstolparna är endast för elbilar och p-skiva gäller där det tillämpas.

Hos Uppladdning.nu kan du se var du kan ladda din bil på andra publika laddstationer i Varberg eller på andra ställen runt om i landet. 

Länk till Uppladdning.nu (öppnas i nytt fönster)

 

Skaffa egen laddstation för elbilar

Det blir allt fler elbilar på vägarna och dessa kräver laddning på strategiska ställen. Det kan vara vid ditt hem, din bostadsrättsförening, företag eller på andra platser där elbilar parkerar. Nu finns det även möjlighet att ta betalt för den laddning som utförs så att en laddstation även kan generera intäkter. 

Varberg Energi finns med dig hela vägen – alltifrån planering, till installation och drift. Möjlighet finns även att teckna serviceavtal för din laddstation. Du kan köpa eller hyra en laddstation för elbilar av oss.

Vi samarbetar med InCharge när det gäller betallösningar. InCharge har ett av norra Europas ledande laddnät med många tusen laddplatser. Tillsammans erbjuder vi flera flexibla lösningar när det gäller betalning och kundsupport.

Logotype InCharge

Hör av dig till oss om du vill veta mer och få en offert.

 

Ja, hör av er till mig om hur jag kan ladda elbilen på bästa sätt!