Dubbla stödtjänstintäkter i ett år

Har du solcellspaneler som du funderar på att komplettera med ett batteri? Köp ett Ferroamp-system innan den 31 mars 2024 och Ferroamp dubblerar dina stödtjänstintäkter under ett år.

Tjäna dubbelt så mycket på att sälja stödtjänster. Ferroamp dubblar din ersättning i 1 år, när du köper ett ESS batteri och EnergyHub – växelriktare. Du får ersättningen utbetald av Varberg Energi. Övriga villkor hittar du på Ferroamps kampanj-sida för PowerUp DoubleUp


Solceller + batteri = sant! 

Vill du komplettera dina solceller med ett Ferroamp-system? Vi har flertalet installatörer/samarbetspartners som gärna vägleder dig vidare. Fyll i intresseanmälan nedan så kommer en installatör kontakta dig för ett hembesök.

Via länken nedan kan du också läsa mer om vår tjänst Flex Batteri och hur du tecknar ett avtal när batteriet är på plats.

Hembatteri från Ferroamp

 

grön bakgrund med ljusare text power up double up

Fyll i dina kontaktuppgifter

 

Ersättning för Flex Batteri

På Varberg Energi låter vi dig som kund bestämma hur du vill använda ditt batteri. Ett batterilager kan till exempel kapa effekttoppar, utföra spotprisarbitrage samt öka användningen av din egenproducerade solel. När du blir elhandelskund och tecknar Flex Batteri med Varberg Energi, kan du välja i vilken grad du använder dig av ovanstående nyttor parallellt med att du ställer ditt batterilager till förfogande till Svenska kraftnät och andra nätbolag för balansering av elnätet.

Läs och lär dig mer om detta på sidan Så fungerar ersättningen för Flex Batteri