Vårt pris Omtanke ger energi för 2020
2020-12-09

Vårt pris Omtanke ger energi för 2020

Vi har i år valt att dela ut vårt pris "Omtanke ger energi" till VARBERG FÖR MUSIKHJÄLPEN för att de engagerar Varberg att bidra till en mer hållbar värld. Bakom detta fina projekt står Calle Karlsson och Fantastiska Underhållnings Bandet.

Priset lämnade vi över till Calle i samband med inspelningarna hos Recordia i Varberg av de uppträdanden vi kommer att få ta del av digitalt den 14-19 december. Den digitala sändningen och information om hur du själv kan bidra till den lokala bössan, hittar du på Varberg för Musikhjälpen​​​​​​​s Facebook-sida.

Motiveringen

"Det behövs lokala eldsjälar som både vill och vågar verka för en bättre omvärld. Varberg för Musikhjälpen visar både initiativtagande och omtanke inom social hållbarhet. Det behövs vardagshjältar som inspirerar andra i frågan hur vi tillsammans kan hjälpas åt för en bättre värld och årets tema - Ingen människa ska lämnas utan vård."

 

Calle Karlsson tar emot ett diplom av Henrik Näsström i inspelningsstudion hos RecordiaMarknadschef Henrik Näsström lämnade över priset till Calle Karlsson hos Recordia i Varberg.