Vanlig dag - Ovanlig tid
2020-03-19

Vanlig dag - Ovanlig tid

Världen står inför en ny utmaning och just nu vet vi inte så mycket om hur vår vardag kommer att se ut den kommande tiden. Vi tar en dag i taget och planerar för framtiden utifrån det vi vet idag.

Hos oss på Varberg Energi har våra medarbetares säkerhet och hälsa första prioritet. Vi vill att de ska kunna komma till jobbet och känna sig trygga. De ska kunna gå hem efter jobbet till nära och kära med samma känsla. Därför följer vi myndigheternas rekommendationer för att minska smittspridning i samhället, vilket avlastar sjukvården och skyddar de som behöver det allra mest.

Vi fokuserar på att hålla våra verksamheter igång för att säkra våra leveranser till våra kunder. Det innebär att vi fortsätter att arbeta som vanligt så långt det är möjligt med hänsyn till och respekt för situationen.

Om du har ett möte inbokat med någon av våra medarbetare så tar vi det mötet om alla parter känner sig friska och inte tillhör en riskgrupp i samhället. Ibland går det utmärkt att ha ett möte digitalt och då gör vi gärna det. Känner du dig sjuk och har snuva, hosta eller feber alternativt är tveksam till ett möte ber vi dig att kontakta oss så bokar vi om vårt möte.

Vi tar fortsatt emot besök i vår reception men vi rekommenderar att ni tar kontakt med oss via telefon eller e-post.

Ta hand om er och varandra den kommande tiden. Håll huvudet kallt, hjärtat varmt, fötterna igång och händerna rena. Tillsammans klarar vi det här!