En blir två - Varberg Energi utvecklar vidare
2020-09-15

En blir två - Varberg Energi utvecklar vidare

Madeleine Dragstedt, som i ett antal år haft rollen som affärsområdeschef Marknad- och energihandel, fortsätter nu i egen regi. Madeleine har byggt upp verksamheten från grunden och bland annat tagit elhandeln från ”noll” till 1 TWh och gjort bolagets varumärken kända i landet. Vi är glada över att det utvecklingsarbete som har bedrivits nu går vidare med Henrik Näsström och Jens Nordberg.

Ett affärsområde blir nu två i form av AO Marknad och AO Energihandel. Henrik kommer från Sigholm Tech och dessförinnan Mälarenergi, och har erfarenhet från marknadsutveckling och infrastruktur i alla former när han nu tillträder som ny affärsområdeschef för AO Marknad.

Jens tar över som affärsområdeschef för AO Energihandel. Närmast kommer Jens från MFT Energy A/S och han var dessförinnan ansvarig för Energihandel på Göteborg Energi med mångårig erfarenhet av el- och gashandel och produkter kopplade till dessa marknader.

"Varberg Energi har haft en kraftig utveckling de senaste åren och med både Henrik och Jens i laget kan vi fortsätta utvecklas tillsammans med kunder och partners", säger Björn Sjöström VD Varberg Energi.

Henrik Näsström ser fram emot sitt nya jobb: -"Energimarknaden befinner sig i en spännande förändring och Varberg växer intensivt. Det för med sig både utmaningar och möjligheter som jag vill omfamna tillsammans med kollegor, kunder och samarbetspartners."

Jens Nordberg tillägger: -”Jag ser fram emot att få vara med på Varberg Energis resa in i det nya energilandskapet. Vi har en fantastisk möjlighet att tillsammans med våra kunder dra nytta av hur ny teknik tillsammans med professionell energihandel ger förutsättningar för smarta och förnybara energileveranser.”

 

Henrik Näsström och Jens Nordberg