Planeringsingenjör Fiber

Planeringsingenjör Fiber

Vi söker nu en Planeringsingenjör till vår fiberenhet på Affärsområde Entreprenad.

Om tjänsten

Som planeringsingenjör i vår fiberenhet ansvarar du för planering, drift och underhåll av vårt fibernät. Rollen innebär planering av byggnation av fibernätet och du rapporterar till Enhetschef Fiber på Affärsområde Entreprenad.

Du kommer att arbeta med frågor som rör underhållsplaner, fiberkvalitet, nätdokumentation, myndighetskrav med mera, samt framtida utbyggnad som berör stadsutveckling.  Tjänsten innebär också mycket kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter.      

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har lätt att ta till dig ny teknik och du har erfarenhet från verksamhet med fiberdistribution.

Du har god social kompetens och är utåtriktad.  Analytisk förmåga och en stor ansvarskänsla för kvalitet är viktigt för att kunna utföra ett bra arbete. Du skall också ha förmåga att jobba i grupp, men även kunna driva ditt arbete självständigt. Körkort lägst B är ett krav.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Om ansökan

Välkommen med din ansökan märkt ”Planeringsingenjör Fiber” senast den 6 december 2020 till epost ansokan@varbergenergi.se


För frågor om tjänsten kontakta

Per Johansson, Enhetschef Fiber Entreprenad, telefon 0340-62 88 90.  Fackligt ombud för Vision, Robert Jyllhed, telefon 0340-62 88 29.