Mät- och karttekniker

Mät- och karttekniker

Vi söker nu en Mät- och karttekniker till Teknisk dokumentation.

Om tjänsten

Som Mät- och karttekniker på Varberg Energi kommer du att arbeta med varierande inmätnings- och utsättningsuppdrag samt dokumentering inom olika områden såsom el, fiber, fjärrvärme och gasanläggningar. Arbetet sker växelvis både i fält och på kontoret. Du utför mätningar inom planerings- och beredningsprocessens alla skeden, från projekteringsmätning till relationsinmätning. I denna roll arbetar du med flera projekt parallellt där du har ett nära samarbete med våra affärsområden Elnät och Entreprenad.

Som Mät- och karttekniker ingår du i vår grupp på fyra personer på Teknisk dokumentation.

Om Dig

Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö, du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Du kommer att ha många kontaktytor och det är väsentligt att du har en god kommunikativ och social förmåga. Du är helhetsorienterad och klarar av att ha många uppgifter igång parallellt. Du förstår vikten av att vara strukturerad och noggrann med hög servicenivå. För att trivas i tjänsten bör du gilla en variation av att arbeta både inne och ute.

Du är utbildad Mätningstekniker eller Mätningsingenjör, alternativt har en arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med GIS-system och Auto-Cad.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med GPS-inmätning/utsättning.

Du har goda dator- och IT-kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift.

Du har B-körkort.

Om anställningen

Tjänsten är en vikariatsanställning på 12 månader med möjlighet till förlängning och med tillträde snarast.

Ansökan

Vi kommer genomföra intervjuer löpande. Är du intresserad ber vi dig därför att snarast maila ditt CV och personliga brev till ansokan@varbergenergi.se. Vänligen skriv Mät- och karttekniker i ämnesraden.

Kontaktuppgifter

För frågor om tjänsten, kontakta Enhetschef Teknisk dokumentation Susanne Krönström 0340-62 88 46 alternativt AO Chef Elnät Hans Ljungström 0340-58 21 01. Facklig kontaktperson SEKO Kristoffer Claesson 0340-62 88 65, Facklig kontaktperson Vision Robert Jyllhed 0340-62 88 29.