Enhetschef till vår fiberenhet

Enhetschef till vår fiberenhet

Har du intresse för människor, lätt för att ta till dig ny teknik, är analytisk och har erfarenhet av att leda andra då kanske du passar hos oss? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Enhetschef för vår fiberenhet ansvarar du för planering,  drift och underhåll av vårt fibernät. Rollen innebär ett personalansvar för fem medarbetare och du rapporterar till affärsområdeschef Entreprenad. Du kommer att arbeta med frågor som rör underhållsplaner, fiberkvalitet, myndighetskrav m.m. samt framtida utbyggnad som berör stadsutveckling. Tjänsten innebär också mycket kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter.      

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning inom fiber eller motsvarande erfarenhet. Du har intresse för människan och erfarenhet av att leda. Du har lätt att ta till dig ny teknik och erfarenhet från verksamhet med fiberdistribution. Du har god social kompetens och är utåtriktad. Analytisk förmåga och en stor ansvarskänsla för kvalitet är viktigt för att kunna utföra ett bra arbete. Du skall också ha förmåga att jobba i grupp, samt driva gruppen men även kunna driva ditt arbete självständigt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde september 2019.

Välkommen med din ansökan märkt ”Enhetschef  Fiber” senast den 26 maj till: ansokan@varbergenergi.se

För frågor om tjänsten kontakta

Daniel Svensson
Affärsområdeschef Entreprenad
telefon 0340-62 88 48

Fackligt kontaktperson Vision 
Robert Jyllhed
telefon 0340-62 88 29