Elnätsmontör

Elnätsmontör

Vi söker nu en Elnätsmontör till Affärsområde Entreprenad. Är du en ansvarsfull lagspelare som tycker om ett omväxlande arbete så är det här tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är ny- och ombyggnad av våra ledningsnät samt tillhörande anläggningar. Du kommer även att utföra service, underhåll och felavhjälpning på våra elnät. Man arbetar både självständigt och i arbetslag.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet som Installationselektriker eller Linjemontör och har en el-utbildning på gymnasienivå eller likvärdiga erfarenheter. Körkort lägst B är ett krav, E-kort är meriterande. Erfarenhet från eldistribution samt stolpklättring är meriterande.

Som person är du noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Då ingen dag är den andra lik är det viktigt att kunna vara flexibel och styra om vid behov. Vi lägger stor vikt i social förmåga då vi utför arbeten mot interna och externa beställare.

Om anställningen

Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan märkt ”Elnätsmontör” till: ansokan@varbergenergi.se

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och kan tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 30 juni 2021.

Kontaktuppgifter

För frågor om tjänsten kontakta Enhetschef Elmontage Lars Söhrman 0340-58 21 42 alternativt AO chef Entreprenad Daniel Svensson 0340-62 88 48. Facklig kontaktperson SEKO Kristoffer Claesson 0340-62 88 65.