Digitalt verksamhetsstöd

Digitalt verksamhetsstöd

Om tjänsten

I din roll som Digitalt verksamhetsstöd ligger fokus på att arbeta och utveckla användandet av våra digitala samarbetsplatser. Tjänsten är placerad inom vårt affärsområde Inforgi där vi arbetar med nya tjänster, utveckling av företaget och våra affärer. Hela företaget kommer dock vara ditt arbetsfält.

Om Varberg Energi

Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varbergs kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag ca 115 anställda och omsätter årligen drygt 720 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, energioptimeringstjänster, gas och stadsnät. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. Läs mer på www.varbergenergi.se

Arbetsuppgifter

För att trivas i rollen krävs att du känner dig bekväm i att ge support och kommunikativt ta dig an verksamhetens utmaningar.  

  • Du ger våra medarbetare stöd och hjälp med våra företagsövergripande system och plattformar – Office 365, Windows, klientdatorer, plattor och telefoner.
  • Du genomför utbildningar på våra företagsövergripande system​.
  • Du arbetar proaktivt och stödjer medarbetarna med hur vi använder våra system på bästa sätt i tillsammans med vår digitala verksamhetsutvecklare, verksamhetsutvecklare och affärsutvecklare.

Kompetens

Vi söker dig med god kunskap om Office 365 och klientmiljöer i Windows 10, Android och Apple iOS. För att kunna möta verksamhetens behov krävs att du är duktig på att föra verksamhetsnära dialoger och har en god pedagogisk förmåga. För att lyckas i din roll måste du ha goda kunskaper i svenska språket och även behärska engelska i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Om anställningen

  • Du arbetar i våra lokaler som finns på Västkustvägen 50 och Östra Hamnvägen 20 i Varberg.
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Ansökan

Stämmer profilen ovan överens med din, då erbjuder vi ett arbete på en öppen och prestigelös arbetsplats där det ges goda möjligheter till utveckling.

Välkommen med din ansökan märkt ”Digitalt verksamhetsstöd”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök gärna tjänsten redan idag! Skicka din ansökan till: ansokan@varbergenergi.se

Kontaktuppgifter

För frågor om tjänsten kontakta Lars Wessman 0340-62 88 24. Facklig kontaktperson för Vision är Robert Jyllhed 0340-62 88 29.