Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare

Vi söker nu en Anläggningsarbetare till AO Entreprenad, som i huvudsak ansvarar för schaktarbeten, att arbetsritningar följs och att ledningars förläggning utförs och dokumenteras på ett korrekt sätt.

 

Tjänsten innebär:

  • att ha mycket kontakt och möta kunder på arbetsplatsen.
  • att ha samordning av leverantörer och entreprenörer.
  • Självständigt svara för arbetets upplägg och genomförande enligt överlämnade arbetshandlingar.
  • att du rapporterar till Arbetsledare Anläggning på AO Entreprenad.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av anläggningsarbete främst inom förläggning av el, fiber, fjärrvärme och gas. Körkort lägst B är ett krav, E-kort är meriterande. Övriga utbildningar som utmärkningsansvarig och ESA är också meriterande.

Du har god social kompetens och är utåtriktad.  Analytisk förmåga och en stor ansvarskänsla för kvalitet är viktigt för att kunna utföra ett bra arbete. Du skall också ha förmåga att jobba i grupp men även kunna driva ditt arbete självständigt.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan märkt ”Anläggningsarbetare Entreprenad” senast den 8 december 2021 till: ansokan@varbergenergi.se eller per post till Varberg Energi AB, Box 1043, 432 13 Varberg.

Kontaktuppgifter

För frågor om tjänsten kontakta arbetsledare Filiph Johansson 0340-58 21 09 eller Enhetschef Utförande Lars Söhrman 0340- 58 21 42 
Facklig kontaktperson SEKO Kristoffer Claesson, telefon 0340-62 88 65.