Sökes: Innovativa vänner

Sökes: Innovativa vänner

Jag är ett varbergsföretag på dryga 80 höstar, som är sugen på att vidga min vänskapskrets ytterligare.

Eftersom jag själv ofta är först ut bland landets energibolag med många av mina satsningar, så vill jag gärna lära känna andra kreativa och innovativa vänner som liksom jag är orädda inför att testa nya saker. Det senaste är till exempel Sveriges största solcellspark och min verifiering av socialt ansvarstagande för ISO 26000.

Jag vet att jag inte kan komma på allt coolt och smart själv - många av de bästa idéerna kommer ofta när flera kloka huvuden slås ihop.

Har du eller ditt företag en produkt, tjänst eller en idé som du vill bolla med mig?  Att utbyta kunskap, funderingar och erfarenheter med andra skapar förutsättningar för nya företag och nya satsningar att lyckas. Ingen kan växa helt ensam.

Det kan vara bra att veta att trots att jag är ett energibolag, så drar jag inte gränsen vid just energi. Jag är öppen för samarbeten inom flera olika områden – till exempel smarta hem och städer, framtidens transporter och trygghetstjänster. En gemensam nämnare, och något som ligger mig varmt om hjärtat, är att jag vill driva en hållbar samhällsutveckling i allt jag tar mig för. Det vill jag gärna att mina nya vänner också brinner för.

Så vill du testa din nya produkt eller tjänst för att se om den bär i verkligheten, så tar jag emot dig med öppna armar. Jag är en stabil leverantör med stor kompetens och framför allt har jag ett starkt lokalt varumärke på en alldeles lagom stor testmarknad.

Hör av dig till mig - kanske just det samtalet blir första steget mot något nytt och spännande!

Svar med mail till: ”Gemensamma framtidsdrömmar”