Solcellspaket

Solcellspaket

Solceller och solcellspaket ger dig möjligheten att göra ett hållbart och långsiktigt val. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din fastighet.

Vi erbjuder olika lösningar för solcellspaket, med varierande effektnivåer och olika prisklasser för din fastighet. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att räkna ut vad som passar för just dina behov.

I takt med att priserna på solceller har sjunkit har solenergi blivit en lönsam energiform där det finns pengar att spara. Med en solcellsanläggning på ditt hus gör du inte bara en aktiv insats för miljön, du kan samtidigt sänka dina driftkostnader. En solcellsanläggning är så gott som underhållsfri och mycket driftsäker. Den beräknade livslängden är över 30 år.

Solkartan i Varberg

Varberg Energi har tillsammans med Varbergs kommun tagit fram Solkartan. I Solkartan kan du på ett enkelt sätt zooma in och klicka på din fastighets tak och se om det lämpar sig för solelproduktion. Kartan utökas successivt och finns din fastighet inte med idag kontaktar du oss direkt för en genomgång av förutsättningarna för solelproduktion för just din fastighet.

Länk till Solkartan hos Varbergs Kommun (öppnas i nytt fönster)


Det här ingår i våra solcellspaket

• Varberg Energis energiexperter planerar, projekterar och tar fram kalkyler för
  din solcellsanläggning.
• Hjälp med bidragsansökan om statligt solcellsstöd alternativt ROT-avdrag.
• Solcellspaneler, växelriktare och all utrustning för montering av solcellsanläggningen.
• Montering och installationer i elcentral.
• För- och färdiganmälan hos ditt elnätsföretag.
• Producerar din anläggning mer än du använder köper vi din överskottsel.
Länk till sidan Göra egen el

 

Har du frågor kring vårt solcellspaket? Kontakta oss gärna!