Entreprenad

Vi erbjuder projektering och utförande inom el-, gas-, fjärrvärme-, fiber- och belysningsinfrastruktur.

Vi jobbar för kommun, företag, bostadsbolag och privatpersoner samt externa arbeten inom våra olika verksamhetsområden. Vi har till exempel jobbat med flera spännande belysningsprojekt. På uppdrag av Statens Fastighetsverk har vi belyst Varbergs fästning på ett effektfullt sätt. Vi har också varit med i arbetet kring en ny, trygg och omsorgsfull ljussättning i Brunnsparken. Båda dessa projekt tillför mycket för både Varbergs egna invånare och för våra turister!

Alla projekt är intressanta för oss! För att få reda på mer och om vi kan hjälpa just er, kontakta någon av oss för mer information.

Om ni skall gräva

Varberg Energi bygger för bredband och fjärrvärme i hela Varberg kommun, det vill säga även utanför det område där Varberg Energi AB driver elnätet. Kontakta därför alltid oss innan du gräver i kommunen så att du säkert vet vad som gäller.

Det pågår många och stora ut- och ombyggnationer i Varberg och vi har för tillfället högt tryck på våra utsättningsärenden. Tänk på att begära ledningsutsättning i god tid. Detta gör du gratis via Ledningskollen.

Länk till Ledningskollen.se (öppnas i nytt fönster)