Pilotprojekt net@seaside

Pilotprojekt net@seaside

Vill du hjälpa oss att testa vår nya app? Vi söker 30 nyfikna pilotkunder som vill utvärdera vår framtidslösning för Smarta hem.

net@seaside ger dig möjligheten att koppla upp dig mot ditt smarta hem. Med sensorer kan du till exempel styra din belysning, se när någon kommer och går i ditt hem eller skapa egna aviseringar, såsom ”Du har glömt stänga kylskåpsdörren”. I net@seaside kan du nu välja att koppla dina sensorer till en trygghets- eller larmtjänst. Planen är att under våren lägga till fler funktioner och tjänster.

net@seaside är en öppen plattform för smarta tjänster. I en öppen plattform är det möjligt för många olika tjänsteleverantörer att ansluta sig och sina tjänster.  För att använda tjänsterna behövs ett Smarta hem-paket som är framtaget av vår samarbetspart Kalejdo. Paketet innehåller olika sensorer och en gateway. 

Under ett halvår testar du den nya tjänsten för Smarta Hem och installerar ditt startpaket som behövs för detta.

Dina synpunkter är viktiga

Vi vill att du som pilotkund använder tjänsten och även kommer med synpunkter på Smarta hem-paketet, tjänsterna och vår net@seaside-app. Tjänsterna kommer att utvecklas mer och förbättras under kommande år och vi vill lära oss mer om hur du som kund använder systemet.

Under pilottiden vill vi kunna kontakta dig så att du kan svara på enkätfrågor. Allt för att vi skall få så mycket feedback som möjligt!

Som tack får du, efter sex månader när projektet är klart, köpa loss hela paketet till ett förmånligt pris och kan sedan fortsätta använda tjänsten.

Verkar detta intressant? 

Av de som anmäler sig gör vi ett representativt urval av kunder som sedan blir inbjudna till ett informationsmöte. På mötet går vi igenom projektet, svarar på frågor och delar ut startpaket.

 

Här kan du anmäla intresse till vårt pilotprojekt inom net@seaside

Intresseanmälan

För att kunna delta i projektet behöver du redan vara kund hos net@seaside med din fiberanslutning. Bekräfta detta genom att klicka i rutan nedan.

Var vänlig fyll i namn, ett telefonnummer vi kan nå dig på samt din e-postadress.

Är du intresserad av att testa Anhörigtjänsten? Markera i så fall rutan här under.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Klicka på Skicka-knappen, så får vi din anmälan.