Positiv Kundservicemedarbetare

Har du ett genuint intresse för att prata med kunder, då kan det här vara tjänsten för dig. Varberg Energi söker nu en positiv, nyfiken och noggrann lagspelare som vill vara en del av ett härligt team!

Varberg Energi söker nu en positiv, nyfiken och noggrann lagspelare som vill vara en del av ett härligt team!

Om Varberg Energi

Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varberg kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag ca 110 anställda och omsätter årligen drygt 500 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, energioptimeringstjänster, gas och stadsnät. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. 

Om tjänsten

Som Kundservicemedarbetare kommer du huvudsakligen arbeta med att ta emot inkommande samtal och mail framförallt från privatkunder. Det kan gälla IT-support men även faktura- och avtalsfrågor kring alla våra tjänster.

Om dig

Du är en positiv, prestigelös och kommunikativ person med tidigare erfarenhet av kundkontakter. Att ge god service är naturligt för dig och du sätter alltid kunden i fokus.

Viktigt för tjänsten är:

  • Van vid att jobba i olika IT-system och programmen i Microsoft Office.
  • Erfarenhet av kundservicearbete och gärna även fakturering.
  • Vara bekväm med att ha telefonen som främsta arbetsredskap.
  • Sinne för detaljer och administrativt lagd.

Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning samt om du kommer ifrån energibranschen.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Anställningen är till en början ett vikariat under två år. Ordinarie person ska vikariera på en annan avdelning. Arbetstiden är vardagar under dagtid.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande!

Är du intresserad ber vi dig därför att snarast maila ditt CV och personliga brev till ansokan@varbergenergi.se. Vänligen skriv Kundservicemedarbetare i ämnesraden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Susanne Wallin, Kundservicechef, tel 0340-628856. Facklig kontaktperson är Robert Jyllhed, VISION. Honom når du på 0340-628829.

Välkommen med din ansökan!