Enhetschef för våra Eltekniker

Enhetschef för våra Eltekniker

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu en Enhetschef för våra Eltekniker inom Affärsområde Entreprenad. Bli en av oss och bidra till Varbergs samhällsutveckling.

Om tjänsten
Som Enhetschef ansvarar du för utförandet av nybyggnation, drift och underhåll på vårt elnät samt vårt belysningsnät. Du kommer att arbeta med frågor som rör periodisk tillsyn, underhållsplaner, elkvalitet, myndighetskrav m m. Du deltar också operativt genom att du leder den löpande verksamheten och samordnar arbetet med vårt Affärsområde Elnät. Tjänsten innebär också mycket kontakter med kunder, leverantörer och myndigheter.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten, B-körkort är därför ett krav.

I din organisation ingår 15 Elnätsmontörer/Eltekniker och du rapporterar till Affärsområdeschefen för Entreprenad.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av personalansvar och goda ledaregenskaper. Elteknisk utbildning inom elkraft eller flerårig erfarenhet av arbete inom elteknik är meriterande. Du har god social kompetens och är en skicklig kommunikatör.  Analytisk förmåga och en stor ansvarskänsla för kvalitet är viktigt för att kunna utföra ett bra arbete.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas löpande innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan
Välkommen med din ansökan märkt ”Enhetschef El Entreprenad” senast den 19 april, 2020 till: ansokan@varbergenergi.se

Kontaktuppgifter
För frågor om tjänsterna kontakta AO Chef Entreprenad Daniel Svensson 0340-62 88 48 alternativt AO Chef Elnät Hans Ljungström 0340-58 21 01. Facklig kontaktperson SEKO Kristoffer Claesson 0340-62 88 65. Facklig kontaktperson Vision Robert Jyllhed 0340-62 88 29.