Energimontör

Vi söker nu en energimontör till mätenheten inom Affärsområde Elnät. Är du som person initiativrik och kan jobba självständigt samt har en god förmåga att kommunicera? Välkommen med din ansökan!

Om Varberg Energi

Varberg Energi är en Energi- och IT-koncern som ägs av Varberg kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag cirka 110 anställda och omsätter årligen drygt 500 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, energioptimeringstjänster, gas och stadsnät. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. 

Om tjänsten

Vi står inför projektet att byta mätplattform för insamling av förbrukning av el och fjärrvärme. Därav behöver vi förstärka vårt team. Vi erbjuder en visstidsanställning där du i första hand kommer att jobba med mätvärdesinsamling såsom uppsättning/nedtagning av mätare, programmering av mätare och felsökning. Du förväntas vara vår expert inom mätinstallationsområdet och besök hos kunder/installatörer sker dagligen.

Beroende på din kunskap och erfarenhet kan arbetsuppgifter som drift och underhåll inom elnätsområdet också bli aktuella.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, eller motsvarande, som gett grundläggande elkunskaper. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från installations- eller energibranschen.

Du som person är initiativrik och kan jobba självständigt samt har en god förmåga att kommunicera. Du kommer dagligen möta våra kunder, elinstallatörer och medarbetare inom Varberg Energi, därför behöver du också ha en stor social förmåga. Du är en van användare av digitala system och har B-körkort.

Om anställningen

Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

Om ansökan

Välkommen med din ansökan till ansokan@varbergenergi.se, märkt ”Energimontör” senast den 21 oktober 2018.

Kontaktuppgifter

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Hans Ljungström, Affärsområdeschef Elnät 0340-58 21 01
Kristoffer Claesson, Facklig kontaktperson, SEKO 0340-62 88 65