Drifttekniker fjärrvärme

Vi söker nu en Drifttekniker inom området fjärrvärme. Är du en person med driv som är intresserad av utveckla drift och underhåll - då kan du bli vår nya kollega inom Affärsområde Energi.

Om Varberg Energi

Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varberg kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag ca 110 anställda och omsätter årligen drygt 500 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, energioptimeringstjänster, gas och stadsnät. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. 

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir inom området fjärrvärmeproduktion, där du kommer att arbeta med drift och underhåll i våra produktionsanläggningar samt med fjärrvärmedistribution. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Du kommer även att få jobba med arbetsuppgifter på våra elproduktionsanläggningar inom vind-, vatten- och solkraft.

Din profil

Vi söker dig som har driftteknikerutbildning eller likvärdig utbildning. Erfarenhet från drift av fastbränsleanläggningar är ett krav. Du skall kunna jobba självständigt och lägst B-körkort. Meriterande är fördjupande kunskaper inom styr- och reglerteknik, vattenkemi, underhåll eller instrument.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.

Om ansökan

Välkommen med din ansökan till ansokan@varbergenergi.se märkt ”Drifttekniker AO Energi” så snart som möjligt dock senast den 14 oktober. Urvalet sker löpande.

Kontaktuppgifter

För frågor om tjänsten kontakta Emelie Garhall, Arbetsledare fjärrvärme, 0340-62 88 34.
Facklig företrädare är Sonny Jacobsson för SEKO 0340-62 88 88.