Är du vår nya medarbetare?

Vi söker

MARKNADSFÖRARE

Brinner du för att verka för effektiv och enhetlig kommunikation i ett framåt företag? Är du dessutom kreativ och grafiskt formsäker så kanske du är den vi söker!
Som marknadsförare hos oss kommer du att arbeta med vårt visuella och skrivna uttryck. Tjänsten är bred och du kommer att bland annat att arbeta med annonser, broschyr-material, extern webb, marknadsundersökningar, sponsring och kampanjer. Du kommer också att delta i planering och genomförande av event samt i vårt strategiska kommunikationsarbete.

Tjänsten förutsätter att du har en stark känsla för både språk och grafisk formgivning och är mycket van att publicera i digitala kanaler. Du har ett genuint intresse för omvärldsbevakning och fångar gärna upp trender inom både vår bransch och andras. Du ser nya möjligheter och har förmågan att utnyttja dem i ditt arbete.

Vi söker dig som har utbildning inom kommunikation och erfarenhet inom marknadsföring. Som person är du engagerad, nyfiken, prestigelös och tar ansvar. Du tycker om att samarbeta med andra och har hög leveransförmåga. Du har social begåvning och förmågan att förstå och förklara komplexa sammanhang och processer.

Du behärskar Adobe Photoshop, Indesign och Office-paketet. B-körkort är nödvändigt.

Tjänsten är en projektanställning på 18 månader och med tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan märkt ”Marknadsförare” senast den 1 december 2014 till
ansokan@varbergenergi.se

Har du frågor, kontakta gärna marknadschef Madeleine Dragstedt 0340-62 88 04.
Du kan även kontakta Robert Jyllhed, Vision, 0340-62 88 29.

Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varbergs kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag 100 anställda och omsätter drygt 450 mkr. Våra verksamhetsgrenar är elnät, elhandel, elproduktion, fjärrvärme, naturgas, energitjänster och stadsnät. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. Vi har på koncernnivå mer än fördubblat vår omsättning de senaste tio åren genom en kraftfull satsning på fjärrvärme, stadsnät och förnybar elproduktion med vind- och vattenkraft.Om du är intresserad av att jobba hos oss är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till oss på ansokan@varbergenergi.se eller till Varberg Energi, Box 1043, 432 13 Varberg. 

Välkommen med din ansökan!
| More
Driftinformation Här kan du läsa information om eventuella avbrott eller störningar i våra nät.
Just nu inga kända störningar.