Kabel-tv

Kabel-tv-nätet har idag knappt 1 000 anslutna hushåll. Det täcker delar av centrala Varberg och Träslövsläge.

Utbudet består av grundkanaler SVT1, SVT2, SVT 24, SVT Barnkanalen, SVT Kunskapskanalen, TV4, lokalkanalen samt ett tilläggsutbud med ca 20 ytterligare kanaler. Naturligtvis är de största satellitkanalerna representerade i nätet - TV3, Kanal 5, MTV, TV 6, Eurosport m fl. Samtliga dessa kanaler är analoga. 

På sikt kommer kabel-tv-nätet att avvecklas och ersättas med digital-tv. Vi arbetar för att kabel-tv-nätet ska vara helt avvecklat under februari 2014. Alla som idag är anslutna till kabel-tv-nätet kommer i god tid att informeras om när dessa förändringar kommer att ske. 

Vi har i dagsläget tecknat avtal med ett flertal fastighetsägare om anslutning till stadsnätet - net@seaside. Vi ansluter dessa fastigheter så snart det går. I de fastigheter där det idag finns kabel-tv kommer denna att vara kvar tills anslutningen till stadsnätet är klar.

Har du inte fått information när det närmar sig sista februari så kan du fråga din fastighetsägare vilken teknik som kommer att ersätta kabel-tv-nätet i din lägenhet. Om vi tecknat avtal med din fastighetsägare kommer du att få information i brevlådan när det närmar sig ett val av tjänstleverantörer i stadsnätet - net@seaside.

Läs mer om digital-tv-nätet här.

| More